Wednesday 17 December 2008

Moda/Portreti









Dobro v naprej pripravljen program organizatorja delavnice e-fotogarfije Matjaža Intiharja in predavatelja Matjaž Očko-modni fotograf se je na temo moda/portreti odvijala delavnica v prostorih Plane-Tuš Celje prejšnjo soboto.

3 comments:

Matjaž Očko said...

jaz bi popravil dve stvari: pri prvi mi oči niso všeč, ker so preveč posvetljene in delujejo malce vesoljsko...
pri drugi pa je nekaj narobe s svetlobo, saj tam postavitev ni bila tako "flat" - je tole slučajno dosvetljeno s flešem na aparatu? Poleg tega je poza malce nerodna, saj izgleda, kot da ima zlomljen vrat...
Sem prepričan, da je nastala kakšna še boljša fotka ;)
Drugače pa upam, da je bila delavnica okay ;)
lp, Matjaž

Matjaž Očko said...

sedaj ko si zamenjal fotko, se moj prvi komentar ne ujema z ničemer :) hehe
tole je že bolje... je pa škoda, da je Moneta tukaj malce "zaspala" oziroma strmi nekako jezno/zamišljeno nekam stran... Mi je pa veliko bolj všeč svetloba... Mogoče bi jo bilo edino potrebno popraviti kompozicijsko - na levi je dosti praznega prostora, vsa teža fotografije sili na desno, poleg tega je njen pogled usmerjen ven iz fotografije.. S komercialnega vidika pa je to zaželeno, saj na levo lepo spraviš reklamni napis. ;)

ps: prvi komentar lahko sedaj zbrišeš :)

Dino Škorja Jugovac said...

se strinjam!
Najprej sem vrnil fotki na svoje mesto. V bodoče bom poskusil vse to vključiti na eni fotki, kar je vse prej kot lahko. Hvala ti za konkretne nasvete in izboljšave.:)

lp Dino